یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
قرآن‌کریم، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها/ تجلیل از فعالان و خادمان قرآن‌کریم

حوزه/ مراسم همایش روز جهانی قرآن کریم پیش از ظهر امروز در عتبه عباسیه برگزار شد و از جمعی از فعالان و خادمان قرآن کریم تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین اصفهانی، معاون امور قرآن کریم و حدیث جامعه المصطفی(ص) در مراسم همایش روز جهانی قرآن کریم که پیش از ظهر امروز در عتبه عباسیه برگزار شد، بیان کرد: اگر از قرآن کریم بپرسیم که چرا جهانی هستی آن کتاب آسمانی در آیات متعددی به این سوال ما پاسخ می‌دهد. در قرآن کریم آمده است که «و ما هو الا ذکر للعالمین». قرآن پیامی برای تمامی جهانیان است.

قرآن‌کریم، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها/ تجلیل از فعالان و خادمان قرآن‌کریم

وی افزود: قرآن کریم آمده است که بشریت را از ظلمت به نور برساند، همانطور که خداوند متعال در سوره مبارکه بقره می‌فرماید: «یُخرجهُم من الظُلمات الی النور» خروج انسان‌ها از ظلمت‌ها به نور به وسیله قرآن کریم و توسط پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام رقم می‌خورد، رسول‌الله صل‌الله‌علیه‌وآله در بیانی نورانی می‌فرمایند «انی تارک فیکم الثقلین، کتاب الله و عترت اهل‌بیتی» من دو چیز گرانبها را در میان شما گذاشتم یکی قرآن و دیگری اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام.

این استاد حوزه علمیه گفت: از امام رضا علیه‌السلام نقل شد که می‌فرماید: «ان الله تبارک و تعالی لم یجعل القرآن لزماناً دون زمان و لا لناساً دون ناس، فهو فی کل زمان جدید و عند کل قوماً غز الی یوم القیامه» قرآن کریم برای یک زمان نیست. این کتاب آسمانی کتابی زنده و پویا است که برای تمامی زمان‌ها و مکان‌ها و جاودانه و جاویدان است الی یوم القیامه.

حجت‌الاسلام والمسلمین اصفهانی در ادامه گفت: این قرآن کریم کتابی برای راهنمایی بشریت است و برای یک گروه از مردم خاص نیست، کتابی جهانی است و لذا طبق فرمایش امام رضا علیه‌السلام «فهو فی کل زمان جدید»، این کتاب عزیز در هر زمانی جدید و دارای پیام است.

در ادامه این برنامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدریاض حکیم با اشاره به عظمت قرآن کریم، گفت: امروز دشمنان دین و مذهب با تمام وسایل تبلیغاتی و رسانه‌ای در پی اهانت به اسلام و قرآن هستند. آنان می‌دانند که قرآن کریم کتاب هدایت بشریت است لذا می‌کوشند که با حمله و تحریف آن جلوی نور و هدایت‌گری آن را بگیرند.

قرآن‌کریم، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها/ تجلیل از فعالان و خادمان قرآن‌کریم

این استاد قرآن کریم افزود: قرآن‌کریم کتاب هدایتی برای جهانیان است، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها. این کتاب برای تمامی بشریت پیام سعادت و هدایت دارد. کتابی سراسر نور و حکمت که برنامه خوشبختی برای تمامی انسانها است.

وی در ادامه با تقدیر از عتبه امام حسین علیه‌السلام، گفت: از تلاش‌های دست‌اندرکاران این حرکت مبارک سپاسگزارم، در حقیقت جا داشت که قبل از سالها این روز در تقویم کشورهای اسلامی درج می‌شد، ما برای مناسب‌های مختلف در تقویم روزهایی را داریم، ولی برای قرآن کریم این کتاب سراسر نور روزی نداشتیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حکیم خاطرنشان کرد: قرآن‌کریم برای معرفی و تبیین نیاز به فعالیت‌های بیشتر و بهتری دارد، الحمدولله تا کنون فعالیت‌های فرهنگی و هنری خوبی صورت گرفته است ولی نیاز است در بُعد بین‌المللی آثار بهتری خلق و ثبت شود.

در پایان این مراسم، توسط عتبه امام حسین علیه‌السلام از جمعی از فعالان و خادمان قرآن کریم تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

قرآن‌کریم، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها/ تجلیل از فعالان و خادمان قرآن‌کریم

قرآن‌کریم، کتابی زنده و اثرگذار برای تمامی عصرها/ تجلیل از فعالان و خادمان قرآن‌کریم

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha